TY - BOOK AU - Հակոբյան,Գ. ED - Հայկոոպ ED - Երևանի կոոպերատիվ տեխնիկում. TI - Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ "Միկրոբիոլոգիայի և սննդային հիգիենայի հիմունքների" համար: Կոոպերատիվ տեխնիկումների "Արդյունաբերական ապրանքների ապրանքագիտություն", "Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն", "Գյուղատնտեսական մթերքների ապրանքագիտություն" մասնագիտությունների 3-րդ կուրսի հեռակայողների համար ... ուս. տարի PY - 1962/// CY - Երևան PB - Ա. հ. KW - Միկրոբիոլոգիա N1 - Առանց տիտղթ., նկարագր. է կազմից; 1962-63 (1962, 25 էջ) ER -