"Արարատ" տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" : Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին /
Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат"
ՀՍՍՌ ժողովրդ. տնտ. խորհուրդ, Սննդի արդյունաբեր. վարչ., Գինու-կոնյակի «Արարատ» տրեստ; Խմբ.՝ Դ.Հ. Դանիելյան.
- Երևան : Ա. հ., 1960.
- 144 էջ ; 22 սմ.
Զուգահեռ տեքստը՝ ռուս.
Գինեգործություն