TY - BOOK AU - Կոստանյան,Կարինե Վարդանի ED - Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան TI - Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում: Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման PY - 2009/// CY - Երևան KW - Ամարանտ KW - Ալյուրի օգտագործում KW - Մակարոնի արտադրություն KW - Ատենախոսություններ N1 - Հավելված էջ՝ 150-171; Գիտական ղեկավար՝ Ա.Ի. Նազարյան ER -