Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման /
Կ.Վ. Կոստանյան ; Գիտական ղեկավար՝ Ա.Ի. Նազարյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; ՀՊԱՀ.
- Երևան, 2009.
- 171 էջ : աղյուսակ ; 30 սմ.
Հավելված էջ՝ 150-171
Գիտական ղեկավար՝ Ա.Ի. Նազարյան:
Ամարանտ--Ալյուրի օգտագործում Մակարոնի արտադրություն