TY - BOOK AU - Կոստանյան,Կարինե Վարդանի ED - Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան TI - Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում: Սեղմագիր՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտություների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման PY - 2009/// CY - Երևան KW - Ամարանտ KW - Ալյուրի իգտագործում KW - Thesis N1 - Ատետախոսության թեման հատատվել է Երևանի պետական ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդի կողմից ; Գիտական ղեկավար՝ Ա.Ի. Նազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ.Գ. Սնապյան, Ա.Գ. Վիրաբյան ER -