Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում : Սեղմագիր՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտություների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման /
Использование муки амаранта в производстве макаронных изделий с целью повышения их пищевой ценности : Автореф. ... канд.техн. наук по спец. 05.18.01 - "Технология разработки и производства продуктов растительного происхождения"
Կ.Վ. Կոստանյան ; Գիտական ղեկավար՝ Ա.Ի. Նազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ.Գ. Սնապյան, Ա.Գ. Վիրաբյան ; ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊԱՀ.
- Երևան, 2009.
- 22 էջ ; 21 սմ.
Ատետախոսության թեման հատատվել է Երևանի պետական ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդի կողմից:
Գիտական ղեկավար՝ Ա.Ի. Նազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ.Գ. Սնապյան, Ա.Գ. Վիրաբյան :