Կոստանյան, Կարինե Վարդանի

Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում : Սեղմագիր՝ Ե.18.01 - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտություների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Использование муки амаранта в производстве макаронных изделий с целью повышения их пищевой ценности : Автореф. ... канд.техн. наук по спец. 05.18.01 - "Технология разработки и производства продуктов растительного происхождения" Կ.Վ. Կոստանյան ; Գիտական ղեկավար՝ Ա.Ի. Նազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ.Գ. Սնապյան, Ա.Գ. Վիրաբյան ; ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊԱՀ. - Երևան, 2009. - 22 էջ ; 21 սմ.

Ատետախոսության թեման հատատվել է Երևանի պետական ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդի կողմից:


Գիտական ղեկավար՝ Ա.Ի. Նազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ.Գ. Սնապյան, Ա.Գ. Վիրաբյան :


Ամարանտ--Ալյուրի իգտագործում


Thesis