Պահածոյացվաց սննդամթերքի նոր արտադրատեսակների արտադրության տեխնոլոգիաների հիմնավորումը : Սեղմագիր՝ Ե.18.02- «Պարենային հումքի նախնական մշակումը և պահպանում, պահածոյացում, սառնարանային տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման /
Ժ.Գ.Աղաջանյան ; Գիտական ղեկավար՝ Գ.Գ. Սնապյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ.Գ. Գաբզիմալյան, Ս.Ս. Աբովյան ; ՀՀԳՆ.
- Երևան, 2001.
- 23 էջ ; 20 սմ.
Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի գյուղատնտեսական ակադեմիայի գիտական խորհրդի նիստում:
Գիտական ղեկավար՝ Գ.Գ.Սնապյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ.Գ. Գաբզիմալյան, Ս.Ս. Աբովյան:
Պարենային հումքի նախնական մշակումը և պահպանում Պահածոյացում Սառնարանային տեխնոլոգիա