Մարգարյան, Լ.Ա.
Մեթոդական ցուցումներ «Արտադրության կազմակերպումը սննդարդյունաբերական կազմակերպություններում» առարկայից «Աշխատանքի վարձատրության կազմակերպման կատարելագործումը սննդարդյունաբերական կազմակերպությունում» թեմայով դիպլոմային աշխատանք կատարելու համար /
Լ.Ա. Մարգարյան, Ա.Հ. Հայկյան, Վ.Ա. Աբգարյան; Խմբ.՝ Ք.Գ.Աթոյան; ՀՀ կրթ. և կրթ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, Ագրոբիզն. կազմ. ամբիոն.
- Երևան : ՀՊԱՀ, 2011.
- 16 էջ : աղյս. ; 20 սմ.
978-9939-54-430-4
Ագրոբիզնես--մեթոդական ցուցումներ