Գասպարյան, Գ.Հ.
Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա : Մեթոդ. ցուցումն.մագիստ.ատենախոս.կատարելու համար /
Գ.Հ.Գասպարյան,Ա.Ի.Նազարյան,Ն.Գ.Հովհաննիսյան,ՀՀ ԿԳՆ,ՀԱԱՀ,Բուսաբուծ. մթ.վերամշ.տեխն.ամբ.
- Երևան : ՀԱԱՀ, 2015.
- 19 էջ : աղյս. ; 20 սմ.
Մատենագիը.՝էջ 18 հայ և ռուս., Հավելված.՝էջ 19
978-9939-54-820-3
Սննդի տեխնոլոգիա--Մեթոդական ցուցումներ