Դիետիկ կաթնաշոռի տեխնոլոգիայի կատարելագործում : Ատենախոսություն` Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտ. աստիճանի հայցման /
Совершенствование технологии диетического творога Автореф. ... канд. техн. наук по спец.05.18.02
Բ.Ս. Գալստյան ; Գիտական ղեկավար` Ա.Ա. Աղաբաբյան ; ՀԱԱՀ.
- Երևան : 2016.
- 147 էջ : աղյուսակ ; 30 սմ.
Հավելված էջ՝127- 147
Գիտական ղեկավար՝ տեխնիկական գիտությունների դոկտոր, պրոֆեսոր Ա.Ա. Աղաբաբյան:
Գրականության ցանկ էջ ՝120-126 հայ., ռուս. և օտար լեզ. (103 անվ.)
Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա