Երկրորդային հումքի ազդեցությունը «Լոռի» պանրի կենսատեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /
Влияние вторичного сырья на биотехнологические процессы и качество сыра "Лори". Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.02
Մ.Է.Բաղդասարյան.
- Երևան, 2015.
- 24 էջ.
ՀԱԱՀ Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.թ. Լ.Ա.Այդինյան
Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա