Ճարպաթթուների ազդեցությունը Laktobacillus բակտերիաների բջջաթաղանթների ֆիզիկաքիմիական հատկությունների և մածնի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացի վրա : Ատենախոս. ...Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /
Շարարեհ Շահբազի.
- Երևան, 2014.
- 114 էջ : նկ., աղյս.
Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ա. Աղաբաբյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ
Գրականության ցանկ էջ `99-114 անգլ.լեզ.(126 անվ.)
Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան