TY - BOOK AU - Շարարեհ Շահբազի TI - Ճարպաթթուների ազդեցությունը Laktobacillus բակտերիաների բջջաթաղանթների ֆիզիկաքիմիական հատկությունների և մածնի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացի վրա: Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. PY - 2014/// CY - Երևան KW - Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան KW - Thesis N1 - ՀԱԱՀ; Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ա.Աղաբաբյան ER -