Մսաձկնային հումքից կիսապատրաստվածքների տեխնոլոգիայի կատարելագործում : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /
Совершенствование технологии полуфабрикатов из мясо--рыбного сырья. Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.02
Ա.Մ.Աղաբաբյան.
- Երևան, 2014.
- 26 էջ ; 21 սմ.
ՀԱԱՀ Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ռ.Ա.Բեգլարյան
Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա