TY - BOOK AU - Աբդուլամիր,Բարութ Քուբ TI - Լակտոբացիլների, բիֆիդոբակտերիաների և կենսաբանական ակտիվ նյութերի ազդեցությունը Յողուրտի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա: Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. PY - 2013/// CY - Երևան KW - Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա KW - Thesis N1 - ՀԱԱՀ; Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ռ.Բեգլարյան ER -