Աբդուլամիր, Բարութ Քուբ

Լակտոբացիլների, բիֆիդոբակտերիաների և կենսաբանական ակտիվ նյութերի ազդեցությունը Յողուրտի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Բարութ Քուբ Աբդուլամիր. - Երևան, 2013. - 32 էջ.

ՀԱԱՀ Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ռ.Բեգլարյան


Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա


Thesis