Լակտոբացիլների, բիֆիդոբակտերիաների և կենսաբանական ակտիվ նյութերի ազդեցությունը Յողուրտի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /
Բարութ Քուբ Աբդուլամիր.
- Երևան, 2013.
- 32 էջ.
ՀԱԱՀ Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ռ.Բեգլարյան
Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա