Ֆունկցիոնալ սննդային բաղադրիչներով ալրային հրուշակեղենի տեխնոլոգիաների մշակում : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /
Разработка технологий мучных кондитерских изделий с функциональными пищевыми ингредиентами. Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.01
Ն.Գ.Հովհաննիսյան.
- Երևան, 2013.
- 25 էջ.
ՀԱԱՀ Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.թ. Ա.Ի.Նազարյան
Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա