Լակտոբացիլների և բիֆիդոբակտերիաների ազդեցությունը յողուրտի կենսատեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /
Влияние бифидобактерий и лактобацилл на биотехнологические процессы производства и качество йогурта. Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.02
Բարութ Քուբ Աբդոլամիր Մախմուդ ; Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ռ.Բեգլարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա․Ա․ Աղաբաբյան, Ք․Ի․ Խալաթյան ; ՀՊԱՀ.
- Երևան, 2012.
- 22 էջ.