Մահմուդ, Բարութ Քուբ Աբդոլամիր

Լակտոբացիլների և բիֆիդոբակտերիաների ազդեցությունը յողուրտի կենսատեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Влияние бифидобактерий и лактобацилл на биотехнологические процессы производства и качество йогурта. Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.02 Բարութ Քուբ Աբդոլամիր Մախմուդ ; Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ռ.Բեգլարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա․Ա․ Աղաբաբյան, Ք․Ի․ Խալաթյան ; ՀՊԱՀ. - Երևան, 2012. - 22 էջ.

Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ռ.Բեգլարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա․Ա․ Աղաբաբյան, Ք․Ի․ Խալաթյան։


Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա
Յողուրտի կենսատեխնոլոգիա


Սեղմագրեր