Այվազյանի վարդաբույր սորտի հետազոտումը որպես մուսկատային շամպայն գինու արտադրության հումք : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /
Исследование сорта винограда Айвазяни вардабуйр в качестве сырья для производства вина мускатного шампанского. Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.01- Технология переработки и производства продуктов растительного происхождения
Լ.Վ.Շահինյան.
- Երևան, 2009.
- 23 էջ ; 20 սմ.
ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ., ՀՊԱՀ Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ., պրոֆ. Ա.Մ.Սամվելյան