Միկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Սեղմ. ... Ե.18.02 «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. /
Влияние микроэлементов и эврибиотических микробов на биотехнологические процессы производства и качества сыра лоры : Автореф. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.02 Технология мясных, молочных, рыбных продуктов и холодильных производств /
Ն.Ռ. Չատինյան.
- Երևան, 2003.
- 25 էջ : աղյս.
Գիտ. ղեկ.՝տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Ռ.Ա. Բեգլարյան; Թեման հաստ. է ՀԳԱ- ում