Չատինյան, Նառա Ռաֆիկի

Միկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Սեղմ. ... Ե.18.02 «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. / Влияние микроэлементов и эврибиотических микробов на биотехнологические процессы производства и качества сыра лоры : Автореф. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.02 Технология мясных, молочных, рыбных продуктов и холодильных производств / Ն.Ռ. Չատինյան. - Երևան, 2003. - 25 էջ : աղյս.

Գիտ. ղեկ.՝տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Ռ.Ա. Բեգլարյան; Թեման հաստ. է ՀԳԱ- ում

Գրականության ցանկ էջ՝ 24


Պանրի արտադրություն


Thesis