ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Мицелий грибов как источник кормового и пищевого белка / И.А. Решетникова ; МГУ им. М.В. Ломоносова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՄատենաշար։ БиологияՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во Моск. ун-та, 1989.Նկարագրություն։ 55 с. 22 смISBN:
  • 5-211-01198-8
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663.1 / P-471 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1458765
Book Book Yerevan State University Library Depository 582.28 Р-471 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2501854923
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663.1 / O-224 Оборудование технологических линий для получения продуктов микробиологического синтеза : 663.1 / O-629 Опыт освоения цеха производства сухих кормовых дрожжей на Мичуринском экспериментальном ферментно-спиртовом заводе : 663.1 / O-641 Организация, планирование и управление в бродильном производстве / 663.1 / P-471 Мицелий грибов как источник кормового и пищевого белка / 663.1 / P-49 Виноделие : Возбудители брожения приготовление вин / 663.1 / P-49 Виноделие : Возбудители брожения приготовление вин / 663.1 / P-494 Ферменты в пищевой промышленности /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա