Микробиология в пищевой промышленности : Учебное пособие / А.Ю. Жвирблянская, О.А. Бакушинская
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность , 1975.Հրատարակություն։ 2-е, перераб. и допՆկարագրություն։ 502 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan State University Library | Depository | 664 Ж-413 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2501436940 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։