Гигиенические вопросы консервирования пищевых продуктов : (Консервирование теплом, дымом, сублимационной сушкой, излучениями, антибиотиками). Конспект лекции (для студентов санитарно-гигиенического факультета) / И.П. Барченко, А М. Чистякова, В.Д. Ванханен; Донецкий мед. ин-т им. А.М. Горького; Киевский мед. ин-т им. А.А. Богомольца.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Донецк : Б. и., 1965.Նկարագրություն։ 24 с. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 614.31 Б-267 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0760327 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 614.31 Б-267 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0760326 |
Библиогр. в конце книги
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։