ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Автоматизация технологических процессов в молочной промышленности : Сборник докладов на Всесоюзной конференции по автоматизации молочной промышленности в Одессе 25-28 августа 1959 г. / ГНТКСВ СССР.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИпищепром, 1960.Նկարագրություն։ 104 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664:637.1 А-224 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0392234
Book Book National Library of Armenia Depository 664.97 / A-224 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1544277
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664:621.798 X-211 Автоматическая расфасовка пищевых пластичных продуктов / 664.628.83 Д-674 Справочник по вентиляции кондиционированию и теплоснабжению предприятий пищевой промышленности / 664.628.83 Д-674 Справочник по вентиляции кондиционированию и теплоснабжению предприятий пищевой промышленности / 664:637.1 А-224 Автоматизация технологических процессов в молочной промышленности : Сборник докладов на Всесоюзной конференции по автоматизации молочной промышленности в Одессе 25-28 августа 1959 г. / 664:658 Д-453 Автоматический контроль состава и свойств пищевых продуктов / 664:658 Д-453 Автоматический контроль состава и свойств пищевых продуктов / 664:658 Д-453 Автоматический контроль состава и свойств пищевых продуктов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա