ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технологический и химико-бактериологический контроль на холодильниках / М.В. Тухшнайд и др.; Под ред. И.В. Гохберга.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1940.Նկարագրություն։ 248 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664 T-918 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0392118
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 / Т-918 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462954
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.8 / Т-528 Применение пряностей, их смесей и эфирных масел в консервной промышленности : 664.8 / Т-66 Требования к таре и материалам, используемым в консервной промышленности : 664.8 / Т-91 Холодильная технология : Термическая обработка скоропортящихся продуктов / 664.8 / Т-918 Технологический и химико-бактериологический контроль на холодильниках / 664.8 / У-18 Резервы повышения производительности труда в пищеконцентратной промышленности : 664.8 / У-522 Хозяйствование: поиск, решения / 664.8 / У-742 Переработка овощей на базах /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա