ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология дрожжей / Е.А. Плевако.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1970.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 300 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 663.14 П-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0392006
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 663.14 П-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0392004
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 663.14 П-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0392005
Book Book National Library of Armenia Depository 663.1 / П-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461595
Book Book National Library of Armenia Depository 663.1 / П-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461596
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663.1 / П-35 Технология и автоматизация микробиологических производств / 663.1 / П-368 Пищевые дрожжи, их значение в питании, способ производства и применения при изготовлении блюд / 663.1 / П-375 Опыт работы Ленинградского дрожжевого завода : (Расчеты 12-часовой четырехступенчатой технологической схемы производства хлебопекарных дрожжей) / 663.1 / П-38 Технология дрожжей / 663.1 / П-38 Технология дрожжей / 663.1 / П-38 Микробиологический и химико-технологический контроль дрожжевого производства / 663.1 / П-38 Современные способы подготовки мелассы для дрожжевого производства /

Лит.: с. 296-297

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա