ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Первичная переработка и хранение продуктов животноводство в колхозах и совхозах / П.В. Житенко.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Россельхозиздат, 1965.Նկարագրություն։ 165 с. : илл. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 641.4 Ж-741 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0397060
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 641.4 Ж-741 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0397058
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 641.4 Ж-741 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0397059
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 641.4 Ж-741 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0397062
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 641.4 Ж-741 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0397061
Book Book National Library of Armenia General 664.9 / Ж-741 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498439
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / Д-427 Универсальная поточно-автоматизированная линия производства колбасных изделий / 664.9 / Е-244 Сборник докладов ученых и специалистов мясной промышленности СССР / 664.9 / Е-244 XXIII Европейский конгресс научных работников мясной промышленности / 664.9 / Ж-741 Первичная переработка и хранение продуктов животноводство в колхозах и совхозах / 664.9 / З-154 Задачник по курсу "Организация и планирование предприятий мясной и молочной промышленности" : 664.9 / И-395 Изучение интенсивности дыхания микрофлоры рассолов при посоле окороков / 664.9 / И-395 Изучение метаболизма микрофлоры при посоле окороков /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա