ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методы оценки и контроля витаминной обеспеченности населения / Под ред. В.Б. Спиричева; Моск. о-во испыт. природы; Науч. совет АМН СССР "Медицинские проблемы питания"; Проблем. ком. "Проблемы витаминологии"; Ин-т питания АМН СССР.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Наука, 1984.Նկարագրություն։ 173 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 613.2 М-545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0709465
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
613.2 М-545 Методические подходы при изучении фактического питания и гигиенической оценке пестицидов, полимеров и других материалов : 613.2 М-545 Методические материалы к лекции Г. А. Свентицкого "Организация лечебного питания в санаториях". 613.2 М-545 Методическое пособие к производственному обучению студентов по гигиене питания / 613.2 М-545 Методы оценки и контроля витаминной обеспеченности населения / 613.2 М-594 Микотоксикозы человека и сельскохозяйственных животных / 613.2 М-597 Микроэлементы в питании человека : 613.2 М-621 Стафилококки в пищевых продуктах /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա