Основы физиологии, гигиена и санитария общественного питания : Учебное пособие для техникумов общественного питания / З.А. Казакова, Ю.Л. Зиновьева, К.М. Поминова; Ред. Л.С. Червякова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1972.Նկարագրություն։ 192 с. : рис., табл. ; 21 смԱյլ վերնագիր։- Основы физиологии питания. Питания и санитария
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 613.2 К-14 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0709695 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։