Производство молочного сахара : Учебник / А.Г. Храмцов, В.В. Рохмистров.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1991.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 127 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.345(075.3) Х-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0394681 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.345(075.3) Х-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0394680 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.345(075.3) Х-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0394678 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.345(075.3) Х-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0394677 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.345(075.3) Х-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0394679 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||
637.345(075.3) Х-89 Производство молочного сахара : Учебник / | 637.345(075.3) Х-89 Производство молочного сахара : Учебник / | 637.345(075.3) Х-89 Производство молочного сахара : Учебник / | 637.345(075.3) Х-89 Производство молочного сахара : Учебник / | 637.352 Л-61 Производство творога : Теория и практика / | 637.352 Л-61 Производство творога : Теория и практика / | 637.352 Л-61 Производство творога : Теория и практика / |
Лит.: с. 124
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։