Основы автоматизации технологических процессов в мясной и молочной промышленности : Учебник для техникумов / Н.И. Воробьева; Ред. Е.Н. Соколова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 328 с : рис. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.1/5:658.011 В-751 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0376871 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.1/5:658.011 В-751 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0376872 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.1/5:658.011 В-751 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0376873 |
Прилож. : с. 314-319
Прилож. : с. 325-326
Список рек. лит. : с. 320
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։