ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы автоматизации технологических процессов в мясной и молочной промышленности : Учебник для техникумов / Н.И. Воробьева; Ред. Е.Н. Соколова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 328 с : рис. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1/5:658.011 В-751 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0376871
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1/5:658.011 В-751 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0376872
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1/5:658.011 В-751 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0376873

Прилож. : с. 314-319

Прилож. : с. 325-326

Список рек. лит. : с. 320

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա