ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методы исследования пищевых продуктов / Сост. Ю.И. Земяк и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Кишинев : Б. и., 1958.Նկարագրություն։ 144 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / З-531 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2116426
Book Book Yerevan State University Library Depository 664 З-531 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2501437747
Դիտման Yerevan State University Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Ж-681 Механическое оборудование сахаро-рафинадных заводов : Учебное пособие / 664 З-26 Заменители растительных масел и жиров : Сборник статей / 664 З-491 Стахановские методы работы при пробеливании рафинадного утфеля на столах светлых сушек / 664 З-531 Методы исследования пищевых продуктов / 664 И-20 Электрооборудование пищевых предприятий / 664 И-49 Методы определения оптических и терморадиционных характеристик пишевых продуктов / 664 И-49 Методы определения оптических и терморадиционных характеристик пишевых продуктов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա