Методы анализа пищевых продуктов / АН СССР. Научный совет по аналитической химии. Ин-т геохимии и аналитической химии им. В.И. Вернадского ; Отв. ред. Ю.А. Клячко, С.М. Беленький.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՄատենաշար։ Проблемы аналитической химии ; Т. 8Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Наука , 1988.Նկարագրություն։ 272 сISBN:- 5-02-001312-9
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / М-545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1525409 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 М 545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NC0047755 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 М 545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NC0047756 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 543.4 П-781 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2502254663 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։