ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Մեթոդական ցուցումներ : 2705 "Խմորման արտադրության տեխնոլոգիա և գինեգործություն" մասնագիտության ուսանողների կողմից "Սննդարդյունաբերության էկոնոմիկաառարկայից լաբորատոր-գործնական աշխատանք կատարելու համար / Կազմ. Կ. Ա. Գրիգորյան; ՀՀ գյուղ. նախարարություն ; Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա ;Գյուղատնտես. էկոնոմ.ամբիոն.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 1997.Նկարագրություն։ 22 էջ : աղ. ; 20 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Գ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0365939
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Գ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0365940
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Գ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0365941
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Գ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0365942
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Գ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0365943
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Գ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0365944
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Գ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0365945
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Գ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0365946
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Գ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0365947
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Գ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0365948
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Գ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0365949
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Գ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0365950
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664(075.8) Գ-89 Մեթոդական ցուցումներ : 2705 "Խմորման արտադրության տեխնոլոգիա և գինեգործություն" մասնագիտության ուսանողների կողմից "Սննդարդյունաբերության էկոնոմիկաառարկայից լաբորատոր-գործնական աշխատանք կատարելու համար / 664(075.8) Գ-89 Մեթոդական ցուցումներ : 2705 "Խմորման արտադրության տեխնոլոգիա և գինեգործություն" մասնագիտության ուսանողների կողմից "Սննդարդյունաբերության էկոնոմիկաառարկայից լաբորատոր-գործնական աշխատանք կատարելու համար / 664(075.8) Գ-89 Մեթոդական ցուցումներ : 2705 "Խմորման արտադրության տեխնոլոգիա և գինեգործություն" մասնագիտության ուսանողների կողմից "Սննդարդյունաբերության էկոնոմիկաառարկայից լաբորատոր-գործնական աշխատանք կատարելու համար / 664(075.8) Գ-89 Մեթոդական ցուցումներ : 2705 "Խմորման արտադրության տեխնոլոգիա և գինեգործություն" մասնագիտության ուսանողների կողմից "Սննդարդյունաբերության էկոնոմիկաառարկայից լաբորատոր-գործնական աշխատանք կատարելու համար / 664(075.8) Գ-89 Մեթոդական ցուցումներ : 2810-"Մսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա" մասնագիտության ուսանողների կողմից ;"Սննդարդյունաբերության էկոնոմիկա" առարկայից լաբորատոր-գործնական աշխատանք կատարելու համար / 664(075.8) Գ-89 Մեթոդական ցուցումներ : 2810-"Մսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա" մասնագիտության ուսանողների կողմից ;"Սննդարդյունաբերության էկոնոմիկա" առարկայից լաբորատոր-գործնական աշխատանք կատարելու համար / 664(075.8) Գ-89 Մեթոդական ցուցումներ : 2810-"Մսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա" մասնագիտության ուսանողների կողմից ;"Սննդարդյունաբերության էկոնոմիկա" առարկայից լաբորատոր-գործնական աշխատանք կատարելու համար /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա