Технология производства фруктово-ягодных натуральных вин / К. А. Алексанян; Национальная академия наук Белорусии.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Минск : Беларуская навука, 2012.Նկարագրություն։ 306 с. : илл. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.3 А-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | AU0312553 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||||
663.2/.8(075.8) Մ-99 Գինեգործություն և հյութերի արտադրություն : Ձեռնարկ / | 663.2/.8(075.8) Մ-99 Գինեգործություն և հյութերի արտադրություն : Ձեռնարկ / | 663.2/.8(075.8) Մ-99 Գինեգործություն և հյութերի արտադրություն : Ձեռնարկ / | 663.3 А-46 Технология производства фруктово-ягодных натуральных вин / | 663.3 В-15 Технология столовых вин / | 663.3 В-15 Технология столовых вин / | 663.3 В-15 Технология столовых вин / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։