ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Правовые основы хозяйственной деятельности объединений и предприятий пищевой промышленности : Справочное пособие / Под ред.: Я.А. Куника.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1980.Նկարագրություն։ 238 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/461052 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0320146
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 65.9(2)304.25я2 / П-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL136857
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 65.9(2)304.25я2 / П-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two week Loan LRL155274
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / П-685 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461343
Դիտման Lori Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
65.9(2)304.25 Т 36 Прибыль и рентабельность в пищевой промышленности / 65.9(2)304.25 Բ 72 Արդյունաբերական հիմունքներով մսի արտադրության տեխնոլոգիան / 65.9(2)304.25 Բ 72 Արդյունաբերական հիմունքներով մսի արտադրության տեխնոլոգիան / 65.9(2)304.25я2 / П-68 Правовые основы хозяйственной деятельности объединений и предприятий пищевой промышленности : 65.9(2)304.25я2 К 28 Организация заработной платы в пищевой промышленности : 65.9(2)304.25я2 С 74 Справочник по монтажу технологического оборудования предприятий пищевой промышленности : 65.9(2)304.25я72 / Ю- 91 Основы экономики труда и производства на предприятиях пищевой промышленности /

библиогр.: с.233-235

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա