Правовые основы хозяйственной деятельности объединений и предприятий пищевой промышленности : Справочное пособие / Под ред.: Я.А. Куника.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1980.Նկարագրություն։ 238 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/461052 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0320146 | ||
Book | Lori Regional Library | Ընթերցասրահ | 65.9(2)304.25я2 / П-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Not for loan | LRL136857 | ||
Book | Lori Regional Library | Գրքային հավաքածու | 65.9(2)304.25я2 / П-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two week Loan | LRL155274 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / П-685 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1461343 |
Դիտման Lori Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||
65.9(2)304.25 Բ 72 Արդյունաբերական հիմունքներով մսի արտադրության տեխնոլոգիան / | 65.9(2)304.25 Բ 72 Արդյունաբերական հիմունքներով մսի արտադրության տեխնոլոգիան / | 65.9(2)304.25 Հ 25 Հայկական ՍՍՌ սննդի արդյունաբերությունը / | 65.9(2)304.25я2 / П-68 Правовые основы хозяйственной деятельности объединений и предприятий пищевой промышленности : | 65.9(2)304.25Я2+81.2Англ-4 / А 64 Англо-русский словарь по пищевой промышленности / | 65.9(2)304.25я72 / Ю-91 Основы экономики труда и производства на предприятиях пищевой промышленности / | 65.9(2)304.25я723 / З-42 Экономика организация и планирование винодельческого производства : |
библиогр.: с.233-235
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։