Մեթոդական ցուցումներ «Կաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների կողմից «Սննդարդյունաբերության էկոնոմիկա» առարկայից լաբորատոր-գործնական աշխատանք կատարելու համար / Կ. Գրիգորյան; ՀՀ ԳՆ; ՀԳԱ, Գյուղ. էկոն. ամբիոն.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա․ Հ․, 1997.Նկարագրություն։ 23 էջ ; 20 սմԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Դարակային համար | Վիճակ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|
Book | Z | Հասանելի |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։