Մեթոդական ցուցումներ "Մսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա" մասնագիտության ուսանողների կողմից "Սննդարդյունաբերության էկոնոմիկա" առարկայից լաբորատոր-գործնական աշխատանք կատարելու համար / Կ. Գրիգորյան; ՀՀ ԳՆ; ՀԳԱ, Գյուղ. էկոն. ամբիոն.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա․ հ․, 1997.Նկարագրություն։ 24 էջ : աղյս. ; 20 սմԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664(075.8) Գ-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0386856 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։