ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология производства молока на промышленной основе : Лекция / В.И. Эймонт; Омск. сельхоз. ин-т им. С. М. Кирова.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Омск : Б. и., 1973.Նկարագրություն։ 24 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391190
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391191
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/351490 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0301749
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.1(075.8) Т-384 Технохимический контроль на предприятиях молочной промышленности : учебник для учащихся средних спец. учебных заведений по спец. 2710 "Технология молока и молочных продуктов" / 637.1(075.8) Т-384 Технохимический контроль на предприятиях молочной промышленности : учебник для учащихся средних спец. учебных заведений по спец. 2710 "Технология молока и молочных продуктов" / 637.1(075.8) Т-384 Технология производства молока на промышленной основе : Лекция / 637.1(075.8) Т-384 Технология производства молока на промышленной основе : Лекция / 637.1(075.8) Ա-54 Մեթոդական ցուցումներ «Կաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար / 637.1(075.8) Ա-54 Մեթոդական ցուցումներ «Կաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար / 637.1(075.8) Ա-54 Մեթոդական ցուցումներ «Կաթի և կաթնամթերքի տեխնոլոգիա» առարկայից լաբորատոր աշխատանքներ կատարելու համար /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա