ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы микробиологии и пищевой гигиены : учебник для техникумов / В.Н. Азаров.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1981.Նկարագրություն։ 216 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Aragatsotn Regional Library Depository 36 А 35 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two weeks Loan AGL062024
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 36.1 А-35 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 10 Days Loan LRL266120
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 A-35 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով Il0319509
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 A-35 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով Il0520346
Book Book National Library of Armenia Depository 614.31 А-351 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0760294
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 57 А 351 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0092191
Դիտման Municipal Library դարակ, Հավաքածու։ Կենտրոնական գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 A-18 Стерилизация вина холодным способом / 36 A-22 Автоматизация технологических процессов пищевых производств : Учебное пособие / 36 A-35 Основы микробиологии и пищевой гигиены : учебник для техникумов / 36 A-35 Основы микробиологии и пищевой гигиены : учебник для техникумов / 36 A-36 Технология производства муки / 36 A-51 Товароведение мясных и рыбных товаров и техника торговли ими : учебное пособие для школ торгово-кулинарного ученичества / 36 A-51 Быстрое замораживание пищевых продуктов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա