Библиография Рязанского края ... / Сост. И.Д. Стерлигов.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Труды общества исследователей Рязанского края ; Вып. XXXVII | Труды Рязанского бюро краеведения ; Вып. 3 (44) | Труды общества исследователей Рязанского края ; Вып. XXX | Труды общества исследователей Рязанского края ; Вып. XLIՀրատարակման մանրամասներ։ Рязань : Б. и., 1930-.Նկարագրություն։ Часть ; 25 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Ч. 1, вып. 1 (1930, 35 с.) : Ч. 1, вып. 1 (1930, 15 с.) : Сост. О.А. Воронин Ч. 1, вып. 1 (1930, 28 с.) : Сост. Н.А. Прозоровский Ч. 1, вып. 1 (местные изд. 1918-1927 г.г.) (1930, 55 с.) : Сост. Е.Н. Добротворский Ч. 1, вып. 2 (1932, 43 с.) :
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 016 С-79 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | ч. 1, вып. 1 | Հասանելի | Two Week Loan | NL0591750 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 016(47.38) В-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | ч. 1, вып. 1 | Հասանելի | Two Week Loan | NL0609345 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 016(47.38) Д-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | ч. 1, вып. 1 | Հասանելի | Two Week Loan | NL0609346 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 016(47.38) П-79 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | ч. 1, вып. 1 | Հասանելի | Two Week Loan | NL0608942 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 016 С-79 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | ч. 1, вып. 2 | Հասանելի | Two Week Loan | NL0591783 |
Ч. 1, вып. 1 (1930, 35 с.) : Зоология Ч. 1, вып. 1 (1930, 15 с.) : Палеонтология позвоночных / Сост. О.А. Воронин Ч. 1, вып. 1 (1930, 28 с.) : Ботаника. (Флора и растительност) / Сост. Н.А. Прозоровский Ч. 1, вып. 1 (местные изд. 1918-1927 г.г.) (1930, 55 с.) : Промышленность / Сост. Е.Н. Добротворский Ч. 1, вып. 2 (1932, 43 с.) : Зоология
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։