ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методы исследования пищевых продуктов и напитков : Практическое руководство для врачей, слушательниц мед. курсов и студентов / Проф. Г.В. Хлопин .

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Петроград : Изд. К.Л. Риккера, 1917.Նկարագրություն։ выпԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Вып. 3 (1917, 571 с., ил., табл.) :
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Yerevan Medical University Library Գրքային հավաքածու 613.2 Х-581 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0077257

Вып. 3 (1917, 571 с., ил., табл.) : Напитки, содержащие спирт и алкалоиды. Напитки, спирта и алкалоидов не содержащие. Пряности и приправы. Искусственные каменноугольные и натуральные органические краски и методы их распознавания

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա