Методы исследования пищевых продуктов и напитков : Практическое руководство для врачей, слушательниц мед. курсов и студентов / Проф. Г.В. Хлопин .
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Петроград : Изд. К.Л. Риккера, 1917.Նկարագրություն։ выпԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Вып. 3 (1917, 571 с., ил., табл.) :
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan Medical University Library | Գրքային հավաքածու | 613.2 Х-581 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0077257 |
Вып. 3 (1917, 571 с., ил., табл.) : Напитки, содержащие спирт и алкалоиды. Напитки, спирта и алкалоидов не содержащие. Пряности и приправы. Искусственные каменноугольные и натуральные органические краски и методы их распознавания
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։