ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Макаронная промышленность Сб. 1, Автоматизированная поточная линия в макаронной промышленности и усовершенствование прессов МПД-1 / Сост. В.И. Рожденственский и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՄատենաշար։ Обмен передовым опытомՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат , 1955.Նկարագրություն։ 36 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / М-152 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով NL2122463
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / М-152 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով NL2122464
Book Book Yerevan State University Library Depository 664 М-152 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2000445733
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6 / Л-844 Технология и оборудование макаронного производства : [Учебник для вузов пищевой пром-сти] / 664.6 / Л-97 Хлеб : (Приготовление, свойства, суррогаты и потребление) / 664.6 / М-152 Макаронная промышленность Сб. 1, Автоматизированная поточная линия в макаронной промышленности и усовершенствование прессов МПД-1 / 664.6 / М-152 Макаронная промышленность Сб. 1, Автоматизированная поточная линия в макаронной промышленности и усовершенствование прессов МПД-1 / 664.6 / М-159 Промышленные печи хлебопекарного и кондитерского производства : Учебник для вузов / 664.6 / М-159 Выпечка национальных сортов хлеба / 664.6 / М-22 Использование пшеницы, поврежденной клопом-черепашкой /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա