ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Оборудование предприятий общественного питания : (электрическое, холодильное и санитарно-техническое оборудование): учебник для техникумов / Авт. и ред. А.Н. Вышелесский и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1961.Նկարագրություն։ 448 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General РII/58599 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0655907
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 О-22 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով IL0344097
Book Book National Library of Armenia Depository 640.24 / О-224 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1838380
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 642 О-224 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0086383
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 642 О-224 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0086382
Դիտման Municipal Library դարակ, Հավաքածու։ Կենտրոնական գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 Н-87 Микробиология и биохимия вина : Учебник / 36 О-22 Оборудование для производства муки и крупы : 36 О-22 Оборудование для обработки морепродуктов / 36 О-22 Оборудование предприятий общественного питания : (электрическое, холодильное и санитарно-техническое оборудование): учебник для техникумов / 36 О-28 Общая технология пищевых производств : [Учебник для вузов по спец. "Машины и аппараты пищевых производств"] / 36 О-28 Общая технология пищевых производств : [Учебник для вузов по спец. "Машины и аппараты пищевых производств"] / 36 О-53 Производство мороженого /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա