Физические, химические и микробиологические изменения в пищевых продуктах при хранении : (Аннотированный библиографический указатель русской и иностранной литературы за ... ) / М-во пищевой пром-сти СССР; Центр. науч.-техн. б-ка пищевой пром-сти.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1967-.Նկարագրություն։ вып. ; 26 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
1963-1967 (1 кв.)гг. (1967, 55 с.)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 016 Ф-505 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | 1963-1967 | Հասանելի | Two Week Loan | NL0540142 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
1963-1967 (1 кв.)гг. (1967, 55 с.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։