ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Сверхвысокочастотный нагрев пищевых продуктов / И.А. Рогов, С.В. Некрутман.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1986.Հրատարակություն։ Изд. 2-е, перераб. и допՆկարագրություն։ 352 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.1 Р-59 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0392279
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.1 Р-59 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0392278
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Р-598 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1497399
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Р 598 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085654
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Р 598 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085655
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664(075.8) Տ-46 Մեթոդական ցուցումներ «Սառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից ստուգողական աշխատանքներ կատարելու վերաբերյալ : Հեռակա ուսուցման դեպարտամենտի «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների համար / 664(075.8) Տ-46 Մեթոդական ցուցումներ «Սառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից ստուգողական աշխատանքներ կատարելու վերաբերյալ : Հեռակա ուսուցման դեպարտամենտի «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների համար / 664(075.8) Տ-46 Մեթոդական ցուցումներ «Սառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից ստուգողական աշխատանքներ կատարելու վերաբերյալ : Հեռակա ուսուցման դեպարտամենտի «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների համար / 664.1 Р-59 Сверхвысокочастотный нагрев пищевых продуктов / 664.1 Р-59 Сверхвысокочастотный нагрев пищевых продуктов / 664.1 С-362 Вопросы технологии сахаристых веществ / 664.15 K-129 Повышение эффективности крахмало-паточного производства /

Библиогр.: с. 340 - 347. - Предм. указ.: с. 348 - 349

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա