ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Кулинарная характеристика блюд и изделий : учебное пособие для технологических отделений техникумов по спец. "Организация обслуживания на предприятиях общественного питания" / Л.А. Маслов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1982.Նկարագրություն։ 192 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Ararat Regional Library Depository 36 М 31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan ARL059433
Book Book Gegharkunik Regional Library COSS 36.9 Н-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 10 Days Loan GL0067032
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / М-315 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1821761
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 М 316 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075320
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 М 316 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075321
Book Book Syunik Regional Library Depository 36.9 / М-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 20 Days Loan SL0048505
Book Book Syunik Regional Library Depository 36.99 / М-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two week Loan SL0052033
Book Book Syunik Regional Library Depository 36.99 / М-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan SL0051982
Book Book Syunik Regional Library Մանկական գրականության բաժին 36 / Н-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan SL0044559
Book Book Vayots Dzor Regional Library General 36 / Н 74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 15 օրով VZL057366
Դիտման Syunik Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36.99 / Б-12 Основы технологии пищевых производств : Учеб. для мех. фак. торг. вузов / 36.99 / К-53 Книга о вкусной и здоровой пище / 36.99 / К-56 Технология приготовления пищи : [Учеб. для технол. отд-ний техникумов обществ. питания и сов. торговли] / 36.99 / М-31 Кулинарная характеристика блюд и изделий : учебное пособие для технологических отделений техникумов по спец. "Организация обслуживания на предприятиях общественного питания" / 36.99 / М-31 Кулинарная характеристика блюд и изделий : учебное пособие для технологических отделений техникумов по спец. "Организация обслуживания на предприятиях общественного питания" / 36.99 / У-77 Практическое пособие для повара : Учеб. пособие для проф.-техн. уч.-ш. / 36.99 / У-77 Практическое пособие для повара : Учеб. пособие для проф.-техн. уч.-ш. /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա