ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Медико-биологические требования и санитарные нормы качества продовольственного сырья и пищевых продуктов / М-во здравоохранения СССР.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во стандартов, 1990.Նկարագրություն։ 185 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 М 422 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075311
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 М 422 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075312
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 М 422 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075313
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641 М 316 Кулинарная характеристика блюд и изделий : учебное пособие для технологических отделений техникумов по спец. "Организация обслуживания на предприятиях общественного питания" / 641 М 316 Кулинарная характеристика блюд и изделий : учебное пособие для технологических отделений техникумов по спец. "Организация обслуживания на предприятиях общественного питания" / 641 М 422 Медико-биологические требования и санитарные нормы качества продовольственного сырья и пищевых продуктов / 641 М 422 Медико-биологические требования и санитарные нормы качества продовольственного сырья и пищевых продуктов / 641 М 422 Медико-биологические требования и санитарные нормы качества продовольственного сырья и пищевых продуктов / 641 М 543 Радиационная обработка пищевых продуктов / 641 М 55 Механизированная линия для приготовления винегрета и овощного салата /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա