ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Практические занятия по технологии производства продуктов общественного питания : Учеб. пособ. для вузов / С.И. Занадворов, Г.Н. Ловачева.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1974.Հրատարակություն։ Изд. 4-е, перераб. и допՆկարագրություն։ 304 с. : фотогр. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/333773 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0267186
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/341975 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0281157
Book Book National Library of Armenia Depository 641 / З-27 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1843675
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 642 З-27 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085565
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641 / Е-30 Основы кулинарного производства : Пособие для слушателей ВМА и врачей РККА / 641 / Е-528 Контроль качества продукции общественного питания : [Учебное пособие для технологических фак. торговых вузов] / 641 / З-11 За общим столом : Как организовать общественное питание в колхозе / 641 / З-27 Практические занятия по технологии производства продуктов общественного питания : Учеб. пособ. для вузов / 641 / З-27 Практические занятия по технологии производства продуктов общественного питания : Учебное пособие для технологических факультетов торговых вузов / 641 / З-27 Практические занятия по технологии приготовления пищи : Учебное пособие для технологических факультетов торговых вузов / 641 / З-27 Практические занятия по технологии приготовления пищи : [Для технол. фак. торг. вузов] /

Библиогр.: с. 301

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա